Am decis sa va provoc la discutii, asta pentru ca deja avem o categorie si un tag numite Forum, deci cinevca trebuie sa sparga ghiata si sa discute liber pe site, in afara de problemele de zi cu zi, unde ne gasim un loc de munca, sau unde gasim cazare ieftina in Munchen. Am ajuns in Munchen undeva in apropierea Craciunului, in speranta ca la 1 ianuarie voi incepe munca cu dreptul.

Ma gandesc si acum cum ar fi fost prima zi in Munchen, daca nu ne astepta Aurelian, pe o vreme de nici cainii nu ar fi stat afara, nu se vedea la un metru, ningea tare si noi nu reuseam sa punem pe GPS harta Germaniei. Dupa o vizita la Market, o masa calda si la culcare. Apoi am descoperit ca nemtii nu lucreaza de sarbatori, asa ca planul de a munci inca din prima zi s-a spulberat. Am inceput munca undeva pe 6 sau 7 ianuarie, greu fara sa stii limba, dar na – cu engleza la perfectie si cu bunavointa nemtilor a mers binisor. Singurul care s-a plans ca nu vorbim germana a fist un turc, iar un italian, l-a facut taran roman pe un coleg de munca, desi saracul era lituanian.

In imagine aveti un magazin de inchiriat DVD-uri, de pe Baaderstraße in München, o strda ce ma enerva caci se intersecta aiurea cu alata strada pe unde mi-am mancat zilele, Fraunhoferstraße – chiar langa intrarea de metrou. Voi reveni cu restul peripetiilor, insa numai dupa ce va aud si pe voi ca spuneti cateva vorbe. Macar pe Facebook, daca nu si aici pe site.

Baaderstraße-München - locul unde imi parcam apropape zilnic batranul meu Seat Alhambra

Baaderstraße-München – locul unde imi parcam apropape zilnic batranul meu Seat Alhambra