Am vazut ca multi dintre cei ce ne citesc au acces la internet si pe deasupra au si ceva inclinatii catre a scrie. Am mai vazut ca desi nu cunosc limba germana cunosc destul de bine alte limbi, speram noi si la nivel de scris corect nu doar de vorbit. Va propunem un mod usor de a castiga niste bani, undeva intre 200 si 500 de euro lunar, nu vrem sa ne hazardam la sume mai mari, desi evident ca se poate. Este vorba de crearea de continut in limba romana sau alte limbi de circulatie internationala, pentru cativa dintre clientii nostri. Tot ce va trebuie este vointa si seriozitate.

Cum ma angajez creator de continut in Munchen

Treburile merg destul de simplu, ne lasi un mesaj aici sau pe FaceBook, despre timpul pe care poti sa-l dedici acestei activitati, pretul dorit ( de obicei se plateste 50 de centi pentru 100 de cuvinte in romana si pana la 1 euro pentru alte limbi de circulatie internationala. Apoi scrii un articol despre orice vrei tu, de 500 de cuvinte ce va fi publicat sub semnatura ta, pentru ca cei ce te vor alege sa vada stilul in care scrii. Apoi vin comenzile, primesti banii ori prin PayPal ori prin transfer bancar. Noi nu percepem comision, deci cat muncesti, atata primesti.

Faptul ca stii una sau mai multe limbi straine constituie un avantaj, poti gasi subiectul tratat intr-o limba si tu doar traduci si adaptezi nevoilor clientului. Cereri sunt, depinde doar de seriozitatea ta si de calitatea a ceea ce faci, cu timpul experienta se capata si devine floare la ureche sa scrii un articol in maxim o ora.

Job-uri in Munchen