Portalul e4De cauta agenti publicitari in Munchen dar si in alte orase din Germania. Oferta este generoasa, impartirea incasarilor in proprtii egale, 50% noi si 50 % agentul de publicitate. Daca tot sunteti din cand in cand in mediul online si aveti legatura cu cei ce au afaceri legate de Germania, de ce sa nu castigati si bani de pe urma acestui lucru?

Sa presupunem ca ai gasit un restaurant romanesc in Munchen, de ce sa nu ii pr0pui sa-si promoveze afacerea sau pagina de internet pe cel mai citit site al romanilor din Germania? La fel si in cazul unui magazin alimentar sau al unei afaceri din domeniul transportului. Am dat doar cateva exemple care mi-au venit in minte acum insa oportunitatile sunt multe.

Cat pot sa castig din publicitate

Iata o intrebare care cu siguranta framanata pe multi, eu insa am sa-ti explic ceva mai mult: publicitatea se plateste lunar, deci daca ai gasit un client, vei lua bani de la el lunar, sa zicem 5 euro [ din 10 platiti de el, 50% ], nu pare mult, insa ce zici de 20 de clienti, gasiti in timp, ai ajuns la 100 de euro, pensie viagera.

Dar daca reclama ar costa 50 de euro pe luna, acest lucru fiind posibil din clipa in care site-ul depaseste 5 mii de vizitatori unici pe zi [ momentan avem doar 40 de mii lunar ], venitul tau ar creste deja la 500 de euro pe luna, ceea ce nu e chiar de aruncat, ai avea chiria aproape platita. Iar reclama este in functie de vizitatorii nostri, dar si de profilul anuntului, de la un avocat se poate lua in jur de 25 de euro pe luna, la fel si de la cei ce asigura alte servicii pentru romanii din Germania.

publicitate-online