Ieri Bayern Munchen a jucat meciul de revansa impotribva Barcelonei si daca in primele minute parea ca minunea se va intampla si echipa bavareza are sanse de a juca finala, dupa golul excelent marcat de Benatia inca din minutul 7. Bucuria celor de la Bayern Munchen nu a durat suficient caci imediat spaniolii de la Barcelona au marcat doua goluri ce au zdruncinat puternic echipa condusa de Guardiola. La final nemtii au marcat cele trei goluri necesare, insa scorul final a fost 5 la 3 pentru spanioli.

Bayern Munchen vs Barcelona 2015

Desi condusi cu 1 la zero, spaniolii de la Barcelona au demonstrat ca pot mai mult, surprinzand apararea bavarezilor in minutul 15, cand Neymar a marcat golul egalizator. Inca mai erau sperante, insa o noua greseala in apararea lui Bayern Munchen aduce Barcelona in avantaj prin golul marcat in minutul 29 de Suarez. Orice speranta a nemtilor era spulberata. Totusi in repriza secunda Lewandowski a marcat golul egalizator si apoi Muller a adus golul victoriei. O victorie amara pentru nemtii de la Bayern Munchen, care desi au marcat trei goluri in cele 90 de minute regulamentare de joc, au pierdut cu 5 la 3 si au ratat calificarea in finala.

Nemtii au primit cinci cartonase galbene in timp ce spaniolii doar doua, posesia mingii a fost de partea bavarezilor, insa nu i-a ajutat prea mult, doua greseli in aparare si portarul a fost invins de doua ori. Ocazii au mai fost, insa pe buna dreptate, Barcelona merita sa joace finala, oare cu Real?

Bayern Munchen vs Barcelona

Bayern Munchen vs Barcelona