In putinul timp ramas pana la sarbatorile de iarna dorim sa adunam comunitatea de romani din Munchen la cel mai mare “festin” de sarbatori, in stil romanesc. Prin urmare hai sa vedem care sunt locatiile unde se vor strange romanii nostri de Craciun si de Anul nou in Munchen si imprejurimi.

Ca sa fi emai simplu am decis sa va dam posibilitatea sa faceti click pe poza si sa scrieti propunerile voastre pentru intalnirile de Craciun si Revelion! Evident ca ma adresez in primul rand celor ce raman in Munchen, insa daca sunt si alte propuneri, de plecare in grup la schi in Austria sau de ce nu , o fuga pana in Romania – as propune ceva de genul agroturism – sa simtim ca traim romaneste – avem apoi suficient timp sa ne avantam in munca de aici din Germania.

Daca aveti alte idei, propuneri, dedicatii online – orice e bine venit – iar timpul pana pe 25 ne permite sa ne decidem, poate votam democratic sau … chiar acum unul din colegii mei a sugerat de ce nu – sa facem o transmisie live pe net! Ar fi prima data – ceva inedit si distractiv in acelasi timp. Asteptam prouneri, idei si “inovatii”!

Unde ne intalnim de Cracius si de Revelion?

Unde ne intalnim de Cracius si de Revelion?