Recentele probleme create de musulmanii ajunsi ilegal pe teritoriul Germaniei au produs ingrijorare in randul populatiei civile, inclusiv in Munchen. Sincer vorbind m-am asteptat la multe, dar la ce s-a intamplat de sarbatori in Germania nu. Mi se pare ca asist la un fim de groaza, nu la o realitate, din pacate crunta. Stim deja ca Munchen-ul este un oras cosmopolit, ca lumea este destul de indulgenta cu emigrantii, insa cred ca din 2016 lucrurile vor sta cu totul altfel.

Arabii sperie Germania si problemele sociale grave

Arabii sperie Germania in prag de an 2016, evident fiind vorba de actiuni planificate si cu un anumit scop precis. Ce mi se pare ciudat este insa reactia autoritatilor germane, care se alarmeaza la cazuri singulare ale unor indivizi nu tocmai rationali, dar in cazul unui atac direct incare sunt implicate sute de persoane, se fac ca nu pricep.

Faptul ca in difereite orase deja populatia civila se organizeaza in militii demonstreaza ca nemtii au inteles ce li se intampla, dar Merkel se pare ca ii ignora. Ea era preocupata cum sa-i distribuie pe arabi in Europa. Oare acum mai vrea cineva sa-i primeasca? Oare nu era mai ieftin sa-i duca inapoi asa cum au venit?

Chiar suntem curiosi ce spun romanii din Munchen despre situatie, au discutat problema cu prietenii nemti? Iar l afinal ma intreb: oare cand se temeau de romani, nu se gandeau ca suntem totusi europeni, membri ai Uniunii? Acum sper ca au inteles lectia, daca nu cumva la final vor destrama UE asa cum preconizau euroscepticii inca de acum cativa ani!

Probleme emigranti Germania

Probleme emigranți Germania – încep sa se creeze miliții civile