Evident ca la fel cum in Romania este nevoie de persoane care sa poata ingriji copii sau batranii, sau este necesar ca cineva sa faca curatenie in casele in care proprietarii nu au suficient timp, la fel este si in Germania, deci si in Munchen. Iata de ce am decis sa-ti oferim impreuna cu site-ul Caut Bona, solutia ideala pentru a castiga bani din munca pe care o fac acum. Esti bona, menajera sau ai studii medicale dar esti la pensie? Posteza un anunt gratuit pe site-ul romanilor din Munchen, vei gasi cu siguranta pe cineva care are nevoie de tine.

Bona si menajera in Munchen

In Munchen sunt foarte multi romani care au un serviciu obositor, iar in cazul in care au si micuti nu mai fac fata atat serviciului cat si treburilor gospodaresti. Sunt romani, deci au nevoie de o bona sau o menajera care vorbeste romaneste. Iar tu ai nevoie de un loc de munca. Iata unde intervine oportunitatea ambelor parti. Tu, va trebui sa scrii cate ceava despre tine, despre experienta ta si despre dorinta de amunci la o familie din Munchen. Nu te zgarci la cuvinte, scrie cat mai mult si mai detaliat, asa o sa atragi atentia celor ce au nevoie de tine. Cateva poze cu tine si nepoteii tai, spune mult. In mod evident ca vei avea ocazia sa optezi pentru bona interna, sau menajera interna. In cazul in care vei ingriji batrani, ar fi bine sa stii germana sau cel putin engleza la perfectie.

Daca sotul tau poate sa ingrijeasca o gradina, este loc de munca si pentru el, iar asta te poate ajuta sa locuiesti separat de familia la care lucrezi. Oportunitati sunt multe, insa noi nu primim decat cererile celor ce reusesc sa scrie macar o pagina A4 cu informatii si detalii depsre ei. GRATUIT!

bona-menajera-ingrijire batrani