Azi am primit acest mesaj de la Oana, speram sa aflam mai multe de la ea, sa intelegem cu ce a fost nedreptatita si de catre cine. Iata mai jos mesajul ei disperat, sosit din Germania pe adresa noastra:

Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine, macar cu un sfat, pentru ca sunt foarte suparata, am venit in anul 2010 in Germania cu sotul si cu copilul nostru, nu am facut altceva decat sa muncim si sa ne vedem de treaba noastra, pana in 2012 cand am primit pe cineva in casa noastra, iar din cauza asta am avut probleme foarte mari, din decembrie 2012 asteptam sa se termine un proces care nici nu trebuia sa existe, avocatii nu fac nimic, nu mai stim nimic, nu ne putem permite sa il platim mai mult. Statul german a facut un mare abuz, iar noi nu putem face nimic. Nu mai suport, va roaga o mama si o sotie sa ma ajutati. Am sunat si la Consulatul Roman si am zis ca merg si fac greva foamei in fata, dar tot nu ma poate ajuta.VA ROG!

Oana nu ne-a spus din ce oras ne scrie, nici ce anume a patit pentru ca a primit pe cineva in casa, sau ce probleme au aparut de aici, insa acum dupa ce am publicat anuntul ei disperat, sosit din Germania, speram sa ne lamureasca si sa vedem cum o putem ajuta cu totii.

mama in germania