Am primit recent urmatoarea intrebare de la una dintre cititoarele noastre, iar cu ajutorul prietenilor nostri din Germania speram sa o putem ajuta si pe Marinela.

Buna ziua, ma numesc Marinela Panescu si stau in Italia de 10 ani pentru munca… acum sunt disponibilzata si ca sa fie tot complect mi-au furat documentele acum trei saptamani intre care si permisul de conducere…. si cum un necaz nu vine niciodata singur…in 3 aprilie baiatul meu a fost arestat la Stuttgart… as avea nevoie sa intru in contact cu un avocat de acolo pentru a rezolva acest necaz… sunt disperata …nu stiu nimik de baiat… chiar daca a facut o fapta urata e mereu copilul meu si nu il pot lasa singur …va rog din suflet daca sti un numar de telefon al verunui avocat dami-l si mie pentru ca eu nu pot ajunge in Germania fara permisul de conducere si nu stiu cat dureaza pana reusesc sa reintru in posesia lui …multumesc anticipat di suflet.

Cu aceasta ocazie anuntam toti avocatii care vor sa fie listati pe site-ul nostru sa ne contacteze direct printr-un mesaj in acest articol sau la rubrica Contact. Va reamintim ca listarea sau publicarea unui baner care sa apara pe toate paginile costa 10 euro/luna, un pret minor spunem noi comparativ cu avantajele de a fi prezentat zilnic cel putin la 500 de cititori din Germania sau care au legatura cu orasul Munchen.

Avocat Online Germania