Iata mesajele primite de la cititorii nostri saptamana trecuta, poti posta si tu anunturi gratuite pentru romanii din Munchen, deci succes! primul mesaj a sosit de la Andrei, care isi doreste sa achizitioneze un Volkswagen Caddy 2.0 SDI.

Salutari,
Avem nevoie de asistenta in procurarea unei masini – mini camion de genul celui din poza. Masina trebui se fie achitata prin transfer bancar de catre o gospodarie (companie) din Moldova
Rog sa-mi raspundeti la skype: EURO.LINK
Merci, Andrei

Buna ziua. Ma numesc Ioana am 24 de ani si asi dori sa imi gasesc de lucru ca bona in Munchen sau in alt oras din Germania. Imi plac mult copii. Sunt in germania de 2 ani si lucrez in agricultura si asi dori sa imi schimb locul de munca. Stiu sa vb limba germana . Multumesc mult. Astept un raspuns daca se poate.

Eberle este cea mai importanta firma agricola cultivatoare in sistem ecologic de căpșuni și  zmeură din München (Gauting). Cautam urgent ca sprijin pentru echipa noastra in sezonul de vara 2014 (iunie-iulie): Culegator /-oare capsuni, Vanzator /-oare capsuni. Telefon de contact: 089-21 26 99 55

Buna ziua, ma numesc Mihaela, am 39 ani si am lucrat in domeniul hotelier, am rugamintea daca ma puteti ajuta sa-mi gasesc un loc de munca in Germania, ca menajera sau camerista ceva care sa nu necesite sa vorbesc limba germana, vorbesc putin engleza. Sunt o persoana linistita si serioasa, am incercat sa-mi caut un job prin agentiile de recrutare din romania dar nu reusesc, toate cer comisioane foarte mari si nu ai garantia ca-ti gaseste un loc de munca sau ca ajungi la destinatia promisa din pacate nu sunt serioase. nr tel 0764 792 048. Va multumesc si astept raspuns.

Volkswagen Caddy 2.0 SDI