Romanii din Munchen au ales sa se integreze cat mai bine in Germania, astfel multi dintre ei au optat pentru a deveni investitori, iar pentru ca in Munchen traiesc cateva mii de romani, un restaurant Romanesc nu putea sa lipseasca din peisajul bavarez. Chiar daca site-ul principal este cel mai cautat de romanii aflati in Germania, evident ca o pagina dedicata special celor din Munchen isi gaseste utilitatea in comunitatea romaneasca.

Indiferent de motivul pe care-l ai atunci cand vrei sa sarbatoresti ceva, departe de tara si de familie, un restaurant romanesc, cu specific sau fara va fi o punte intre tara de origine si locul in care te afli acum. Iata de ce credem ca o lista cu restaurantele romanesti din Munchen va fi de folos acestei comunitati.

In curand vom sarbatori Craciunul si Revelionul, iar multi dintre noi nu vom putea pleca acasa pentru a fi alaturi de cei dragi, insa daca ne vom reuni intr-unul din restaurantele romanesti din Munchen, cu siguranta ca ne vom simti mai aproape de Romania. Cu bune si cu rele, tara noastra este leaganul de unde am plecat, chiar daca de cate ori ne uitam la stiri sau venim in concediu ne reamintim motivele pentru care am plecat de acasa.

Daca esti proprietarul unui astfel de restaurant romanesc din Munchen te rugam sa ne anunti si pe noi, cu siguranta cativa clienti in plus nu o sa fie o problema.

restaurant munchen