Atunci cand am cerut celor de la e4De sa imi dea voie sa fac un site special dedicat romanilor din Munchen eram plin de idei si de entuziasm, apoi fiind un tip perfectionist, am inceput sa am indoieli daca ceea ce scriu despre romanii din Munchen este suficient de atractiv, de folositor – mai ales ca deja sunt plecat din Munchen de mai bine de un an, iar experienta mea in Bavaria este sa zicem asa, depasita de realitate.

Asa am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa scriu despre problemele mele, care teoretic ar putea fi si ale altora. Prima problema fost gasirea anunturilor de vanzare a masinilor in zona Munchen, evident nedorind sa alerg dupa masina prin toata Germania. Am descoperit ca nu e chiar usor, daca ai anumite pretentii, vrei un anumit tip de masina, la un anumit pret maxim si evident mai vrei sa ii faci si o mica proba.

Asa am ajuns la portalul Piata Auto gazduit de portalul e-4com.info, care m-a ajutat sa imi gasesc un Seat Alhambra din 2004 la un pret excelent. Acum am alta problema, am nevoie de cateva piese pentru a aduce masina la un standard acceptabil, adica am nevoie de capacul de la roata – nu stiu cum, dar s-a pierdut cum am intrat cu masina in Romania, mai am nevoie de altecateva piese, care cu siguranta se pot gasi pe la dezmembrari. Iata cum mi-a venit ideea de a posta aici, unde va invit si pe voi sa postati toate anunturile legate de masini si Munchen.

seat-alhambra-munchen