Asa cum v-ati obisnuit, postam regulat anunturile de recrutare si pe cele venite de la romanii ce-si cauta un loc de munca in Munchen. In speranta ca va suntem de folos, iata si anunturile sosite pentru inceputul lunii august 2014.

Buna ziua,

Content writer - limba germana

Content writer – limba germana

Lucrez ca Recruiter la SIMunich GmbH, o firma de personal din München.
Relativ de curand, unul dintre clientii nostri ne-a trimis un job “Junior Key Account Manager Automotive” pe care il considera dificil de ocupat. De ce? Pentru ca au nevoie, printre altele, de un vorbitor foarte bun de Germana si Romana.
Jobul se adreseaza asadar unui absolvent de facultate (erfolgreich abgeschlossenes wirtschaftliches oder technisches Studium oder eine vergleichbare Qualifikation), cu experienta in Sales si solide cunostinte tehnice, in mod ideal deja traitor in Germania, in Bavaria cu atat mai bine pentru ca jobul este in München.
M-as bucura daca as gasi potentiali candidati printre membri acestui forum si astept CV-uri. Va rog sa nu aplicati daca nu stapaniti Germana la un nivel de minimum B1-B2.

Multumesc anticipat si numai bine,
Corina

Buna. Ma numesc Lucian si am 29 ani, sunt din Romania Brasov, vorbesc limba germana, am permis categoria B. Caut un loc de munca in Germania nu am o preferinta de oras anume. Adresa mea de mail este radalucian@yahoo.com, numar de telefon este 0040757609396

Va rugam sa retineti ca doar anunturile de la persoane fizice sunt gratuite pe site-ul nostru, firmele si cei ce ofera servicii contra cost, trebuie sa plateasca un abonament de 12 euro pe an, plata prin PayPal sau transfer bancar [ Romania sau Germania ].

publicitate-online