Avem marea placere da a anunta ca portalul e4De pune la dispozitia celor interesati o lista cu cele mai importante firme de transport persoane si colete. Probabil ca va intrebati cum vom face aceasta lista, ei bine o vom face cu ajutorul dumneavoastra, prin recomandarile ce le veti da aici pe site sau pe paginile de pe FaceBook, cu care noi colaboram. Deja se lucreaza la aceasta lista, firmele de transport au fiost invitate sa ne transmita tarifele, rutele si conditiile de transport al persoanelor si coletelor.

Transport persoane Germania Romania

Ai o firma de transport si vrei sa iti maresti numarul de clienti? Acum e mult mai simplu, pentru ca pe site-ul nostru vei gasi doar persoane care locuiesc in Munchen sau doresc sa vina aici, deci in mod implicit au nevoie de transport. Am intalnit zeci de firme si persoane particulare care doreau sa posteze pe FaceBook, insa acum acest lucru nu mai este posibil, cel putin in grupurile afiliate portalului e4De. Mai multe informatii vor fi adaugat epe parcurs, in speranta ca pana atunci vom avea mai multe date concrete despre modul in care serviciile de transport persoane si colete este efectuat de diferite firme.

A trecut vremea cand romanii calatoreau doar pe principiul “cel mai ieftin bilet”, acum se cer servicii de calitate, iar romanii din Munchen au acum pretentii mult mai mari in ceea ce priveste transportul. Un serviciu suplimentar si GRATUIT este cel de anunturi “last minute” oferit de persoanele private care mai au locuri libere in masina persoanala si oricum fac drumul de la Munchen in Romania sau invers, deci pot anunta doritorii despre asta.

Transport Romania Germania