Am incheiat cu bine anul si am trecut cu bucurie in 2015, motiv pentru care va aducem in atentie cele mai noi mesaje legate de gasirea unui loc de munca primite in ultima saptamana de la cititorii nostri. Va reamintim ca postarea de anunturi cu locuri de munca pe site-ul nostru este gratuita, asteptam sa fin si in acest an contactati de firmele de recrutare pentru a oferi cat mai multe locuri de munca disponibile in Munchen sau in alt oras din Germania. Iata mai jos anunturile primite de la cititori in prima saptamana a anlului 2015:

Margineantu Daniel Stefan ne scrie: ma numesc Margineantu Daniel Stefan si am 43 ani, permis de conducere a,b,c,e de peste 15 ani! Am mai lucrat in Germania la Delticom AG, vorbesc putina germana, engleza la nivel conversational, experienta de munca ca sofer vreo 1 milion km fara incidente majore, depozite logistice si curierat vreo 7 ani, agent vanzari si vanzator 12 ani si brutar 4 ani. Telefonul meu este 0744235308 sau 0722976639, doresc un loc de munca pe termen lung in Germania sau oriunde altundeva numai nu in Romania.

Ana a lasat si ea ieri urmatorul mesaj: buna, suntem un cuplu 45-43 ani si cautam urgent de lucru.in domeniu hotelier, curatenie, spalat vase, ajutor in bucatari, restaurant, pensiune, sau ferme de animale ca ingrijitor. Suntem de la tara nu ne deranjeaza, dorim sa muncim oferim seriozitate, incredere. Va rugam ajutati-ne sa putem munci in Germania. Asteptam detaliile dv. la nr de tel.0755167627 familia Toma Marius si Ana. Va multumim.

Firmele de intermediere locuri de munca pot posta GRATUIT anunturi incazul in care nu percep comision de la angajati, in caz contrar trebuie platita o taxa de 10 euro/luna pentru a publica oricate anunturi doriti! Singura cerinta: textul sa nu mai fie postat deja pe alt site, facebook etc. Deci continut nou si unic, singura conditie de a publica pe site-ul nostru.

contabil munchen