Am primit cateva cereri de locuri de munca in zona Munchen, asa ca ne grabim sa le postam, in speranta ca cei ce ne-au scris isi vor gasi mai usor locul de munca cautat. Va multumim pentru ca ne cititi si pentru ca aveti incredere in noi pentru a va posta anunturile. VA rugam sa ne anuntati daca printre cei ce va contacteaza sunt neseriosi, pentru a face “Black List”, locul unde sunt afisati neseriosii.

Cazare[ Vasi ] As vrea daca se poate sa-mi spuneti daca pot face rost de o luare in spatiu in Munchen, am unde locui un loc de munca asigurat dar nu pot muncii deoarece nu ma poate lua persoana care ma gazduieste in spatiu. Ce pot face in situatia asta? 0749831808

[ Adrian ] Buna, suntem cuplu si dorim o garsoniera..urgent lucram de ceva timp aici si trebuie sa ne mutam urgent in Munchen 004915166907077=0763280527, va multumesc.

[ Margareta ] As avea nevoie de un contabil si un asigurator mi -am facut firma si as avea nevoie Multumesc.

Locuri noi de munca in Munchen

Va rugam sa le raspundeti sau sa-i ajutati pe cei ce au lasat mesajele, iar daca aveti cunostinta de firme ce angajeaza in Germania fara a percepe comision inainte de plecare, anuntati intreaga comunitate. VA reamintim ca in grupul nostru de pe FaceBook sunt deja peste 12.000 de romani, veniti alaturi de noi, cu siguranta ne va fi mai suor sa comunicam! Cautati si pe site-ul nostru toate ofertele de munca valabile, sunt destule active inca!

Contact Munchen