Am decis sa deschidem forumul romanilor din Munchen cu o informatie utila, asta pentru ca deja suntem prezenti in mediul online de peste opt ani, iar pagini descriptive sunt destule, iar pana ce romanii din Munchen vor decide sa se alature pagini noastre gazduite de portalul e4De, vrem sa venim in ajutorul celor ce cunoasc limba germana suficient de bine incat sa poata scrie articole contra cost.

Content writer - limba germana

Content writer – limba germana

Un content writer bun poate castiga intre 1000 si 2000 de euro lunar, cu un efort mediu, adica in mod evident ca nu poti lua acesti bani cu o singura ora pe zi de lucru intens, insa cu 4 sau 5 ore se poate realiza destul de lejer, daca muncesti 25 de zile din 30 cate are luna.

Nu spunem ca este usor, insa nu este nici imposibil, 70% din conent writerii de pe portalul e4RO resusesc asta, si inca pe continut scris in limba romana. Cel mai eficient mod de a ajunge la aceste rezultate este sa ai un site personal pe portalul e4De, evident scris in limba germana, unde sa abordezi diverse teme, in asa fel incat potentialii clienti sa te remarce din prima clipa.

Hai sa vedem cat de realista este suma spusa de noi, si o vom lua pe cea maxima, adica 2000 de euro. Impartind la 25 de zile in care am zis ca vei lucra, inseamna ca ai nevoie de un castig zilnic de 80 de euro. La un calcul simplu, in care consideram ca vei scrie cu 1 euro/100 de cuvinte rezulta ca va trebui sa scrii 8000 de cuvinte, adica 8 articole de 1000 de cuvinte scrise in limba germana. Nu est enici mult dar nici putin, insa avantajul de a cunoaste germana la perfectie, te va ajuta sa realizezi acest obiectiv. In cazul mai realist, in care vei scrie cu 2 euro/100 de cuvinte vei avea nevoie de doar 4 articole pe zi. Nu ti se pare ca deja e mult mai simplu?