Buna ziua, sunt o doamna din Romania, pensionara, fost inginer, am lucrat la ingrijit varstnici in Italia 6 luni si de un an lucrez la un azil de batrani in Germania. Deoarece s-au redus posturile, am fost restructurata pentru ca nu am studii medicale, munca mea a fost la bucatarie si curatenie. Am invatat limba germana, nu foarte bine, dar am reusit sa pot comunica. As dori sa lucrez ca menajera, bona sau ingrijit batrani intr-o familie de romani care sa-mi asigure cazare si masa. Mentionez ca am varsta de 50 de ani dar sunt energica si cu dorinta de a munci. Vorbesc si limba franceza, si putin italiana, dar doresc sa invat si limba germana cat mai bine. As dori sa lucrez in Munchen. Va multumesc mult !!! [ Lucia ]

Buna ziua.
Numele meu este Maricela Popa si am 50 de ani. Traiesc de 12 ani in Spania, dar sunt interesata sa imi gasesc de munca in Germania ca menajera. Pot, de asemenea, sa am grija de copii sau batrani.
Ma puteti contacta pentru mai multe detalii la adresa maricela.popa1@yahoo.com.
Va multumesc!

Daca puteti ajuta cele doua persoane, sunteti rugati sa le lasati un mesaj, noi va vom da adresa lor de email pentru a putea comunica mai usor. Va rugam sa specificati pentru cine anume aveti mesaj, pentru Lucia sau pentru Maricela.

Anunturi din Munchen