Deschidem rubrica News cu o discutie legata de amprentarea romanilor [si bulgarilor] ce vin in Germania sa-si caute un loc de munca, fiind astfel tratati ca infractorii. Daca ar fi sa ne luam dupa Elmar Brok, toti romanii ar trebui amprentati cand se stabilesc in Germania, insa a uita sa spuna ca asa ar trebui tratati si nemtii, pe unde mai umbla ei, fiind recunoscuti ca pedofili notorii. Asa am afla mult mai rapid daca un german este implicat in cazurtile de pedofilie pe plan mondial. Merge doamna Angela Merkel?

Victor Ponta, a reusit sa-l faca nazist pe Elmar Brok, injurie ce l-a jignit profund pe membrul Uniunii Crestin-Democrate (CDU), insa fara sa mai jignim de data asta, cam asa suna initiativa sa – a nazism – poate a uitat ca Hitler insemna evreii, pentrua fi mai usor recunoscuti. Atunci cand nu vrei sa fii catalogat nazistm, cere acelasi tratament pentru nemtii tai, si cu sigurant avei fi considerat vizionar, nu nazist, dar cand vrei sa o faci pentru alte natii, doar pentru ca vin in tara ta, esti tare aproape de Paul Joseph Goebbels, Mein Kampf si nazism.

Ajutoarele sociale in Germania

Ca sa fim putin mai expliciti in legatura cu noua politica de la Berlin, hai sa vedem ce a patit o romanca stabilita in Germania la Leipzig de peste trei ani. Ramasa faca loc de munca, romanca a cerut asa cum precede legea, ajurort social, insa a fost refuzata. Aceasta s-a adresat justitiei, si cum nemtii nu au reusit sa citeasca clar ce dorea un cetatean UE, dosarul ei a ajuns la Curtea Supremă de Justiție (CEZ) din Luxemburg. Minune, reprezentantii Comisiei Europene sunt de parere ca romanii trebuie sa primeasca ajutorul social, la fel ca oricare cetean UE sau german. Pam pam …

Romanii amprentati in Germania