Numarul moldovenilor din Munchen este in continua crestere, acestia reprezentatnd deja 30% din numarul total de emigranti vorbitori de limba romana din Munchen. Chiar daca nu am auzit inca despre existenta unui magazin cu produse moldovenesti in Bavaria, acest lucru se poate datora si faptului ca inca nu aveam o pagina speciala pentru comunitatea moldovenilor din Munchen.

Ne bucuram ca am primit mesaje de la moldovenii din Munchen pentru a le crea si lor o pagina proprie, iata ca azi le facem pe plac si deschidem categoria Republica Moldova. Faptul ca acum tara vecina se indreapta catre Europa, prin semnarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, drumul cetatenilor moldoveni catre Germania a devenit mai scurt.

Tot astazi am demarat o colaboarre cu portalull All Moldova gazduit de e-4Com, in asa fel incat legaturile moldovenilor cu forumurile si comunitatile romanilor din Germania sa fie din ce in ce mai stranse. Asteptam primii redactori moldoveni, care sa poata scrie special pentru comunitate, iar daca vor dori le vom oferi si un site separat gazduit de e4De.

Daca aveti nevoie de ceva din partea noastra, nu ezitati sa ne spuneti. Daca stiti magazine, restauranrte sau alte astfel de firme romanesti sau ale cetatenilor din Republica MOldova, nu uitati ca le puteti promova si aici.

Moldoveni in Munchen

Moldoveni in Munchen