Vrem sa incepem anul 2014 cu dreptul, asa ca va dam posibilitatea sa postati aici anunturile si ofertele voastre de munca in Munchen, sau in imprejurimile orasului. Pentru restul anunturilor puteti folosi site-ul romanilor din Germania, la rubrica anunturi sau forumul SMF. Vrem sa adunam aici pe site informatiile legate de ofertele de munca dar si alte tipurui de oferte, in limba romana [ asteptam pe cineva care va dori sa preia sectiunea de limba germana si pe cea de limba engleza a portalului e4De ], in sa totul depinde de cat de receptivi vor fi cititorii nostri.

Cu cat veti scrie texte mai lungi, legate de orasul unde ne petrecem in acest moment tipul – Munchen – cu atat informatiile si link-urile urtile se for inmulti. Cativa entuziasti muncesc la promovarea comunitatii noastre, dar este evident ca nu vom reusi de unii singuri. Prin urmare, ori de cate ori aveti sau gasiti oferte interesante pentru comunitatea romaneasca, va rugam sa ne anuntati, noi le vom prelua si le vom posta atat pe site cat si pe facebook.

Daca faceti parte din grupuri sau aveti o pagina pe FaceBook, nu ezitati ca din cand in cand sa mai puneti sau sa distribuiti cate un link catre site-ul nostru [sau macar catre o postare interesanta].  Chiar daca am ajuns pana acum la rezultate notabile [ ganditiva cate site-urui si pagini sunt pe internet], nu suntem nici pe departe acolo unde ne=-am dorit, adica la un numar suficient de mare de cititori si mai ales colaboratori, care sa permita postarea majoritatii informatiilor necesare unui roman aflat in Germania – respectiv Munchen.

Munchen - Rumfordstraße - locatia biroului meu din 2014

Munchen – Rumfordstraße – locatia biroului meu din 2014