Acest articol se adreseaza deopotriva contabililor dar si celor ce sunt in cautarea unui contabil roman in Munchen. Daca ne referim la cei ce cauta un contabil este evident folosul acestui articol, iar daca ne referim la cei ce ofera astfel de servicii, banuiesc ca un site care se gaseste pe una din primele pozitii atunci cand cauti contabil roman in munchen [ sau alt oras ]nu mai trebuie explicate beneficiile.

Prin urmare avem doua variante, una pentru cei ce cauta un contabil roman in Munchen sau im alt oras din Germania, care pot plasa un anunt gratuit legat de acest subiect, sau pot lua adresele postate deja pe site [ in mod explicit sau prin link-uri catre site-urile contabililor ].

Pentru cei ce ofera servicii contabile in Munchen sau in oricare alt oras din Germania – pretul plasarii de reclama [ adresa, numar de telefon, eventual adresa website ] est ede 10 euro/luna, de preferat plata in avans pe un an de zile, sau macar pe 6 luni. Plata se poate face prin transfer bancar in lei, euro sau prin PayPal.

Vom reveni in curand cu noi detalii legate de conabilitate, atat pentru persoanele fizice autorizate cat si pentru societati comerciale. In speranta ca am mai facut un pas inainte, va urmam spor la bani, ca sa aveti ce contabiliza.

contabil munchen