Iata ca a mai trecut o saptamana si numarul de mesaje primite de la cititorii nostri s-au inmultit, la o parte am reusit sa raspundem noi, dar au ramas si cateva la care speram sa raspundeti voi, romanii stabiliti in Munchen. Ciuca Ionut ne scrie: Salut la toti, vreau sa va intreb daca stiti ceva garsoniere de inchiriat in Munchen. Va multumesc pentru timpul acordat si va urez spor la munca si sanatate sa aveti.

Buna ziua. Ma numesc Ticu Gheorghiu, sunt din Barlad. As dori sa ma ajutati , de fapt sa ne ajutati , pentru ca e vorba si de sotia mea, cu un sfat. De curand am contactat prin internet la sectiunea joburi in Germania o anume Natalia Binder care recruteaza forta de munca pentru ambalat si etichetat citrice uscate in Munchen. Azi ne trimite un raspuns precum ca suntem eligibili pentru acest post si contractele aferente acestui job. Doar ca, acest contract m-i s-a parut putin suspect deoarece la angajator nu a trecut nici o firma din Munchen, doar numele ei si adresa (probabila ) a ei. Imi miroase a putina teapa cum zicem noi, asa ca mai bine am zis sa va cer sprijinul in elucudarea acestui aspect. Este sau nu viabila aceasta oferta de lucru? Este reala sau nu aceasta doamna Binder?
Angajator – Binder Natalia, cu domiciliul în, Deutschland , Seebenseestr.13, 81377 München, Sendling-Westpark , înregistrată la autoritătile administratiei publice din München Deutschland , sub numărul 14709-06.02.2006 , telefon 0040757380536. Acestea sunt datele ei trecute pe contract. Va rog sa ne ajutati.
Va multumesc. Cu respect Ticu G. Telefon de contact 004/0771470152. Multumesc din nou.

contabil munchen