Iata ca au venit si sarbatorile Pascale, ziua in care romanii de pretutindeni, deci inclusiv cei din Munchen se aduna pe langa bisericile ortodoxe la miez de noapte pentru a lua lumina. Daca pana acum am scris pentru a ajuta cititorii nostri si ai grupului de pe FaceBook sa-si gaseasca un loc de munca sau o camera in Munchen, unde sa stea alaturi de familie, acum vrem sa va oferim ocazia de a transmite un gand bun  celor ce v-au fost alaturi in momente de cumpana, familiei sau prietenilor apropiati.

Multi romani din Munchen pleaca catre casa de fiecare data cand sarbarori precum Pastele sau Craciunul le dau posibilitatea de a reveni in locurile natale, chiar daca numai pentru cateva zile. De multe ori m-am intrebat daca cele 3 sau 5 zile petrecute acasa, in Romania merita efortul de a conduce fara incetare mii de kilometri, iar de fiecare data raspunsul a fost DA.

Echipa e4De si Romanii din Munchen va ureaza un Paste Fericit!

Daca vrei sa lasi aici sau pe FaceBook un gand bun pentru prietenii tai, nu ezita sa o faci! Impreuna vom fi mereu mai puternici si vom realiza din ce in ce mai mult!

Oua-de-Pasti