Am primit cateva zeci de solicitari pentru anunturi legate de munca de ospatar sau bucatar in Munchen, asa ca am decis sa avem o pagina separata pentru astfel de locuri de munca in Germania si cu precadere in Munchen sau imprejurimi. Prin urmare aici pot posta in mod gratuit anunturi cei ce cauta un loc de munca ca bucatar sau ospatar sau cei ce vor sa angajeze astfel de personal in Germania.

Pentru cei ce vor sa lucreze ca bucatar le sugerez sa-si depuna un CV pe site, cat mai detaliat, pentru a da posibilitatea celor ce vor sa angajeze un bucatar profesionist sa vada care sunt calitatile si mai ales ce puteti oferi. Va sfatuiesc sa folositi pagina noastra de FaceBook, Ro.Bucatar pentru a plasa cateva retete si poze cu ceea ce stiti sa gatiti sau cum faceti un plating interesant.

Va reamintim ca nu doar in cazul bucatarilor si ospatarilor site-ul nostru permite plasarea de anunturi gratuite, ci in oricare din domeniile legate de gasirea unui loc de munca legal in Germania si Austria. Distribuirea paginilor noastre de pe site pe facebook va da si voua posibilitatea de a gasi cu mai multa usurinta un loc de munca sau angajat, prin urmare colaborarea cu noi este in folosul tuturor.

Harta cu restaurantele romanesti din Munchen! Vrei sa apari si tu pe ea? Lasa-ne un mesaj pe FaceBook, te contactam noi pentru detalii!

Atunci cand plasati o oferta sau o cerere de angajare va rugam sa cautati mai intai rubrica potrivita, nu postati anuntul de mai multe ori si nu copiati anuntul pe care l-ati mai plasat si pe alte site-uri. Scrieti corect, fara prescurtari si lasati neaparat datele de contact.

Bucatar Germania