Ca orice roman din diaspora am avut nenumarate ciocniri cu diferiti reprezentanti ai statului, printre care si cu cativa din membrii marcanti ai Partidului Miscarea Populara. Cu toata stima si respectul pentru ceea ce face Traian Basescu pe plan international pentru romanii de pretutindeni, inclusiv pentru cei din Basarabia sau Timoc, colegii sai sunt mai jos decat genunchiul broastei. De la sefii care uita sa ia bani la o bere, asteptand sa le platesti tu si pana la cei care te duc cu presul. Nu o sa divulg mari secrete despre situatiile cu pricina, caci nu fac politica, deci nu am nici un interes in afara de cel de a spune ce nu as face eu si de ce.

Cu cine nu votez eu

Am inceput cu PMP-ul lui Eugen Tomac, il adaug pe Viorel Badea si evident dusmanul de moarte al democratiei PSD. In rest cale libera la vot, desi si aici nea ponta ne-a facut o poanta si ne-a dat cu tifla noua celor din diaspora. Cica sa merg sa ma inscriu la vot, abia apoi conteaza ce zic eu. Ei bine nu merg la vot, ma bazez pe cei ramasi in tara!

Concluzia” m-am saturat de astai care ne mint si se ingrasa in fotolii, macar de ar avea o doctrina de care sa ma agat. Nu mai zic ca am o mare lema – adica de la dilema, cu cine mai votam fratilor la prezidentiale? Daca nu era inchis Gigi Becali sigur votam cu el [ sper sa nu o luati chiar in serios ].

Pacat ca EBA nu mai candideaza, desi nu inteleg o iota din ce zice, e simpatica si o votam in lipsa de alternativa, macar pare sincera. Dar o avem pe Alina Moldovan, asta da achizitie la PLM! Auzi si tu – EuroParlamentare, locul unde politicenii isi trimit nevestele, Daciana, sau altele de genul asta, in schimb PMP are o singura doamna, pe Ruxandra Dragomir. De la tenis la politica, nu e singura, deci nimic nou sub soare. Dar oricum nu votez PMP si nici pe Eugen Tomac!

partidul-miscarea-populara